Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan Belediyespor’da çifte sevinç

Seyhan Belediyespor’da  çifte sevinç

Seyhan Belediyespor’da yüzler gülüyor

Hentbol ve Voleybolcularin keyfi yerinde

 

HENTBOL VE VOLEYBOLCULAR KAYBETMEDI

Seyhan Belediyespor Kulübü, Hentbol ve Voleybol takimlari geçtigimiz hafta sonu oynadiklari müsabakalari kazanma basarisi gösterdi. Birinci Ligde yer alan Erkek Hentbol takimi Ankara’da Ümitköy Anadolu Imam Hatip Lisesi Spor Kulübü’nü 33-28 yenerken 2.Ligde mücadele eden Erkek Voleybol takimi ise deplasmanda Malatya Büyüksehir Belediyespor’u 3-2 maglup ettti.

 

ÜÇ HAFTADA 5 PUAN TOPLADI

Amasya Sulova deplasmaninda kazanan Bolu deplasmaninda ise Sebespor karsisinda galibiyeti son saniye golü ile kaybeden Seyhan Belediyesporlu Hentbolcular son üç haftada topladigi 5 puan ile kötü haftalari geride birakti ve yükselise geçti. Üst siralara dogru emin adimlarla ilerleyen Mavi-Beyazlilar,1 Aralik Pazar günü saat 14.00’de ligin güçlü takimlarindan Baskent Akademi ile karsilasacak.

 

ERKEK VOLEYBOLCULAR YENILMIYOR

Deplasmanli Erkekler Voleybol 2.Liginde mücadele eden ve ilk iki haftayi kayipsiz kapatan Seyhan Belediyespor Voleybol takimi da, 3.hafta da deplasmaninda rakibi Malatya Büyüksehir Belediyespor’u iyi bir oyun sonrasi 3-2 yenerek üçte üç yapti. Mavi-Beyazlilar Pazar günü Adana’da Menderes Spor Salonu’nda Saat:12.00’de, Düziçi Istiklal Ortaokulu ile karsilasacak.

 KADIN VOLEYBOLCULAR LIDERE 3-2 YENILDI

Deplasmanli Kadinlar 2.Liginde yer alan Seyhan Belediyespor Voleybol takimi ise  Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda grupta lider durumda bulunan Tarsus Belediyespor ile karsilasti. Çekismeli geçen karsilasmayi Mavi-Beyazli ekip 3-2 kaybetti. Temsilcimiz hafta sonu deplasmanda Konya Pema Koleji Spor Kulübü ile oynayacak.

 

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli